17.3.2020, Hollolan kunta tiedottaaValmiuslain tuomat tulevat vaikutukset.Näissä poikkeusoloissa Hollolan kunta on linjannut seuraavat toimenpiteet. Hollolan kunnanvirasto ja asiointipiste Piipahluson suljettu 13.4.2020 asti.

•Kunnanvirasto palvelee etäyhteyksin sähköpostitse ja puhelimitse. Piipahlus palvelee sähköisesti chat-palvelukanavan kautta sekä puhelimitse numeroissa: 044 780 1357, 044 780 1245 ja 044 780 1488. Kelan palvelutHollolan asiointipiste on suljettu. Kela suosittelee asioimaan sähköisissä kanavissa ja puhelimitse. Lähimmät asiointipisteet:•Lahden Palvelutorin itsepalvelu, Palvelutorin aukiolojen puitteissa. Kauppakeskus Trio, Aleksanterinkatu 18.

•Kela Lahti, Kirkkokatu 8 (vain ajanvarauksella)Waltti-matkakortitLahden Palvelutorin asiakaspalvelupisteestä voi ostaa ja ladata matkakortteja. R-kioskilla, Keskuskatu 4 (Hollola), voit ladata Waltti-kortille arvoa tai kausilipun.Henkilöstö

•Myös kunnan henkilöstöä onohjeistettu koronatilanteen takia ja henkilöstö on siirtynyt tai siirtymässä mahdollisuuksien mukaan etätyön tekemiseen.KokouksetHallinnon jatkuvuus turvataan ja kunnan viralliset toimielimet jatkavat toimintaansa. Kunnanhallituksen linjauksen mukaisesti sähköiset kokouskäytännöt voidaan ottaa käyttöön välittömästi. Mikäli kokoukselle ei ole kiireellistä ja välttämätöntä tarvetta, kokouksia voidaan siirtää. Muut kokoukset kuten erilaiset työryhmät tai toimikunnat sekä valmisteluun tai tiedottamiseen ja informaation jakamiseen liittyvät kokoukset järjestetään etäkokouksina tai siirretään tai kokousta korvaavin toimintatavoin. Kaikista seuraavan kuukauden aikana tulevista kokouksista lähetetään erillistietoja ryhmään kuuluville.

•Valtuustoseminaari 2.4. on peruttu.

•Kaikki kunnan virastolle tehdyt ulkoiset kokoustilavaraukseton peruttu 13.4. asti. Muut tilat Uimahalli ja kirjasto (myös itsepalvelukirjasto ja kirjastoauto) suljetaan 18.3. Aikaisemmin on jo suljettu liikuntasalitilat, harrastetilat ja -paikat sekä jäähalli. Hyvinvoinnin palvelualueHyvinvoinnin palvelualue tulee tiedottamaan erikseen oppilaita, huoltajia ja omaa henkilökuntaa tulevista toimenpiteistä. Elinvoiman palvelualueElinvoiman palvelualue tiedottaa erikseen kuljetusjärjestelyistä

•seuraa kunnan sivuja www.hollola.fi