Remontin läpikäynyt Hollolan pääkirjasto avaa virallisesti ovensa! Kirjastolla on täysin uusi tapahtumatori, ja lasten- ja nuortenosastot ovat uudistuneet. Kirjastolle on lisäksi rakennettu kiehtova mediatyöpaja ja asiointipiste Piipahlus on siirtynyt kirjastolle. Myös opiskelutilat ja musiikkihuone ovat käytettävissä ja lehtienlukusali on siirretty kahvilan yhteyteen.

Avajaisviikolla tarjolla on monenlaista ohjelmaa, kun kirjasto esittäytyy koko komeudessaan. Maanantaista keskiviikkoon on mahdollista tutustua liikuntapalveluiden jumppiin ja torstaina pääsee tutustumaan Kelan toimintaan. Torstaina tarjolla on myös käsityöpajoja: nahkatyöpaja ja lankapaja. Tiistaina ja torstaina puolestaan on tarjolla tietoa joukkoliikenteestä ja Waltti-kortista.

Iltaohjelmana maanantaina Nella Kuusivirta Quintet soittaa soljuvaa jazzia. Tiistaina kunnan pitkäaikainen työntekijä, kolumnisti ja pakinoitsija Päivi Rämö luennoi melkein vakavissaan, miksi kirjastossa on mukavampaa kuin ulkona sateessa. Keskiviikkona hirveen ihana Tero Äijälä, vetää supersuosittua karaokeiltaa ja lauantaina Hollolan torilla järjestetään kirpputoritapahtuma.

Perjantaina julkaistaan käynnissä olevan kirjaston nimikilpailun voittajanimi. Omia nimiehdotuksia voi käydä jättämässä kirjastolla olevaan laatikkoon tai kunnan verkkosivuilla ja somessa.

Ohjelma tästä linkistä

Lisätietoja:

Tero Äijälä tero.aijala@hollola.fi p. 0447801689
Nea Uusisalo nea.uusisalo@hollola.fi
Marjo Tiitta marjo.tiitta@hollola.fi