Koronavirusrokotukset yli 70-vuotiaille

10.02.2021 02:02

1.2.2021 päivätty kirje saapui postilaatikoihin ja luukkuihin yli 70-vuotiaille. Otsikolla kutsu koronarokotukseen!

No nyt on ainakin se selvää, että Päijät-Hämeen alueella aloitetaan rokotukset 8.2.
4.2. rokotusajan voivat varata 80-vuotiaat ja sitä vanhemmat ihmiset ja tässä tapauksessa on varattava molemmat rokotusajat yhdellä kerralla. Mutta ovatkohan kaikki 80-vuotiaat niin skarppeja, että muistavat muutaman viikon kuluttua ensimmäisestä pistoksesta, että sitten pitää taas mennä piikille.
Sama sekava linja jatkuu näille 80-vuotiaille.

  1. Mene osoitteeseen WWW, ja perhana, monikohan kasikymppinen hallitsee tietokoneen WWW-sivujen käytön?
  2. Valitse tunnistautumistapa. Voihan prk… kokoajan on valistettu ikäihmisiä että älä anna tunnuslukuja kenellekkään. No se niistä tunnusluvuista.
    3.-9. Samaa netti surffailuohjetta, siirry sinne ja tänne.

Onkohan unohtunut kokonaan ne mummut ja papat, jotka nämä päättäjät ovat tähän maailmaan saattaneet? Eivät he ole syntyneet tähän nettimaailmaan, mutta kehitys menee menojaan eteenpäin. Tämä ajanvarausjärjestelmä tiputtaa monta halukasta pois rokotteen piiristä.

Ei mitään ihmeellistä, muiden sotkujen lisäksi, joita on matkan alusta alkaen ollut (mm. maskitilaukset päin p…). Rokotteita ollaan saamassa useampia eri valmisteita. Etelä-Afrikasta olisi saatavilla Astra Zenecan rokotetta halvalla, jota on jo suomessa, mutta joka ei kelvannut eteläiseen Afrikkaan.
Sosiaali- ja Terveysministeriö toteaa, ”Valitettavasti sivuillamme emme pysty vastaamaan yksittäisiin koronarokotteita koskeviin kysymyksiin”.
Siitä onkin kysymys, että mitä uskoa, kun tuutista tulee tunnin välein uutta ja mitä sekavampaa tietoa.

Raimo Jokinen