Tule Luhtikylään kokemaan jäälyhtyjen luoma taianomainen tunnelma jo neljännen kerran järjestettävässä tapahtumassa!

20.01.2024 07:01

Luhtikylän Nuorela ry ja kyläläiset järjestävät jäälyhtytapahtuman Luhtikylässä. Tapahtumaan on tarkoitus jäädyttää yli 1000 jäälyhtyä ja lyhdyt sijoitellaan 4km matkalle kylän ympäristöön. Lisäksi Nuorelan pihasta löytyy kauniita kukkalyhtyjä ja muita jääkoristeita.
Reitin muodostama lenkki kannattaa kulkea kävelemällä. Rauhoitamme Tuorakankujan ja Tuorakantien kävelijöille. Keiturintien varressa olevat lyhdyt pääsee näkemään myös autoilijat. Liikuntarajoitteiset pääsevät ajamaan lenkin autolla.
Tapahtuman ajankohta ja kesto saattavat muuttua, kaikki riippuu säästä.
Tapahtumalla on tarkoitus tuottaa iloa ja valoa pimeyden keskelle. Lisäksi haluamme herättää keskustelua kylien elinvoimaisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Pelkät aktiiviset ihmiset ja järjestöt eivät riitä yhteisön toimintaan. Tarvitaan myös panostusta kunnilta, valtiolta ja päättäjiltä.
Voit tulla mukaan tekemään tapahtumaa, tarvitaan jäädyttäjiä, lyhtyjen paikoilleen asettajia, sytyttäjiä, markkinointi-ihmisiä, makkaranpaistajia ja kahvinkeittäjiä ym!
Tapahtumaa voit myös tukea piipahtamalla lyhtylenkillä Nuorelassa kahvilla tai maksamalla vapaaehtoisen kannatusmaksun tonkkaan tai mobilepaylla 040-7445199.
Haemme myös yrityksiä sponsoreiksi! Laita viestiä, sähköpostia tai soita!
Ohjeita tapahtumaan saapuville:
Autot voi pysäköidä Nuorelan parkkipaikalle(Keiturintie 56) tai Nuorelan peltoparkkiin. Kulkusuunta myötäpäivään, Keiturintie-Tuorakankuja-Tuorakantie. Osallistujat muistakaa heijastimet!!!
Kahviosta makkaraa, kuumia juomia ym. Kahvio molempina päivinä n. klo 17-20.
Tapahtumaa tukemassa:
Ali-seppälän talli
Customski
Jokirinne
Jopimainos
Piiras Kartano oy
Sähköasennus Olin & Tuomiset oy
Villa Elina