MITÄ KUMMAA, MEHILÄINEN REKRYTOI LÄÄKÄREITÄ JA HOITAJIA ESPANJAAN!

02.04.2020 03:04

Onpas aikoihin eletty! Lääkärikeskus Mehiläinen on rekrytoimassa Madridiin kaksisataa lääkäriä ja hoitajaa pariksi viikoksi töihin.

Meillähän pitäisi olla rajat suljettu tietyin ehdoin, kuten myös Espanjalla, vai onko Mehiläisellä erityisoikeus kuljettaa näitä ko. henkilöitä maastamme pois? Nyt päästäänkin itse asiaan. Suomessa on tällä hetkellä terveyden huollon piirissä pula hoitohenkilökunnasta ja ollaan valmiita kutsumaan jo eläkkeellä olevia henkilöitä töihin. Resurssit eivät riitä tälläkään hetkellä ja pitäisi lähettää Madridiin parisataa ammattilaista, jotka olisivat pois Meidän kipeästi tarvitsemalta terveydenhuollolta pois! Ensin kaksi viikkoa työskennellään Madridissa ja sitten ollaan kaksi viikkoa karanteenissa, juuri sinä aikana kun Suomessa olisi suurin tarve hoitoalan ammattilaisista.

Toiseksi, kuinka paljon ne kaksisataa urheaa hoitajaa ja lääkäriä tuovat tänne mahdollisia uusia tartuntoja tullessaan, kuten aikaisemminkin jo tapahtui, Kirurgi tartutti päivässä niin kollegansa kuin potilaat.

Mehiläisen omistuspohjahan menee seuraavasti:
– CVC Capital Partnersin / hallinnot ja rahastot 57.00 % (pääomistaja yksityinen) Luxemburg
– Lähi Tapiola 20 %
– Muut piensijoittajat:
– Keskinäinen Työvakuutusyhtiö Varma
– Valtion Eläkevakuutusyhtiö
– Ilmarinen
– Apteekkien Eläkevakuutuskassa
– Valtion Eläkekassa

Että sinne menee taas kerran tuttuun paikkana Luxemburgiin jäljet, jossa on mukana valtion rahoja ja suurten vakuutusyhtiöiden rahoja.

Raimo Jokinen