Mukkulassa pääsee viikonloppuna luistelemaan – seuraa jääkenttien kuntoa LahtiSkate-palvelusta

24.11.2023 03:11

Mukkulan jääkentällä päästään luistelemaan jo tulevana viikonloppuna, Radiomäen kentällä ensi viikon kuluessa. Kisapuiston tekojääradan avajaiset ovat joulukuun puolenvälin aikoihin.

– Mukkulan jääkentän pintaa vahvistetaan tänään perjantaina 24.11., lauhtunut sää on tehnyt jään pinnasta hauraan. Pakkasta on luvattu useaksi päiväksi, kertoo liikuntapalvelupäällikkö Markku Ahokas.

– Myös Radiomäen kentän jäädytys on aloitettu ja luistelemaan pääsee ensi viikolla.

– Kisapuiston tekojääradan maalaustyö on menossa. Tekojääradan avajaiset ovat joulukuun puolenvälin aikoihin. Ihan tarkkaa päivää emme vielä osaa kertoa, mutta LahtiSkate-palvelusta ja liikuntapalvelujen sivuilta kannattaa seurata töiden etenemistä, Ahokas jatkaa.
– Tiedotamme tarkan avaushetken lähempänä ajankohtaa.

– Tekojäärata edellyttää jokapäiväistä hoitoa. Jäänhoitoaikana kaikki liikkuminen jäällä on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty. Tekojääradan avauduttua päivittäiset hoitoajat löytyvät LahtiSkate-palvelusta ja liikuntapalvelujen verkkosivuilta.

LahtiSkate-palvelusta voit tarkistaa Lahden luistelukenttien ja kaukaloiden ajantasaisen tilanteen. Karttapohjaisessa järjestelmässä näkyvät ne jääkentät, joiden kunnossapidosta kaupungin liikuntapalvelut huolehtii.

Lisätiedot

liikuntapalvelupäällikkö Markku Ahokas, p. 044 416 3629

Seu­raa Lahden luistelukent­tien kun­toa LahtiSkate-palvelusta